Wednesday, 9 December 2009

La Prairie i mitt hjerte

 

Hudpleieserien jeg sverger til er La Prairie, dette er virkelig en god dose hverdagsluksus som jeg uten tvil velger å bruke noen ekstra kroner på!

Jeg har foundation allerede men ønsker meg virkelig disse to produktene:
Cellular Treatment Rose Illusion (kr. 870,-) som er en beskyttende og oljefri primer man legger på huden før make up, og Cellular Treatment Bronzing Powder (kr. 525,-) som kan brukes alene eller over foundation.

5 comments:

 1. ah. er på utkikk etter en primer og dette tipset var veldig fint å få. selv bruker jeg en fra chanel men den er jeg ikke helt fornøyd med, så jeg tenkte bytte til et bedre alternativ! får ønske seg til jul!:)

  ReplyDelete
 2. La Prairie er overlegent på det meste, de har også to forskjellige foundation. Den ene koster flesk(ca. 1400) men de har også fått en til rundt 500 kroner, og denne bruker jeg.
  Alle produktene er rett og slett helt fantastiske!:)

  ReplyDelete
 3. bruker du strawberrynet når du handler da? Er jo ikke hvilken som helst butikk/ parfymeri som fører dette merket. Kan i såfall anbefales. du slipper frakt og produktet er pakket inn fint til deg. <3

  http://no.strawberrynet.com/skincare/la-prairie/

  ReplyDelete
 4. Når det kommer til foundation bruker jeg mineralpudder fra ID og jane iredale. den lyse fra JI og den mørkere nyansen fra ID. Dette nøye testet ut.:) JI er ikke like "skinnende" som ID og når den skal puttes i T-sonen ønsker jeg en matt effekt. Da er det bedre med litt glow i kinnene.:)

  ReplyDelete
 5. Det har seg sånn at jeg jobber på Solsiden Spa, som også eier Bentes. Så da er jeg så heldig å få prosenter på alle produktene de fører :)

  Men jeg bruker derimot å bestille hårproduktene mine på Lookfantastic siden det er latterlig mye billigere enn hos frisøren!

  La Prairie finnes ikke i alle parfymeri, så du må nok kanskje lete litt... Hvis du er på reisefot og tar turen innom tax free på Gardermoen har det et ganske godt utvalg der :)

  ID har vi også på jobb, og mange er stor fan av det! Personlig trenger jeg mye fukt til huden min, så føler at ID nærmest "sprekker opp" når jeg får det på. Men det er helt klart gode produkter for de som passer til det!

  ReplyDelete